skip to Main Content

‘Grote betrokkenheid’

Medewerkers aan het woord

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Even voorstellen

Mijn naam is Arjen Zuidersma. Ik ben 44 jaar oud en ik ben woonachtig in Groningen. Oorspronkelijk kom ik ook uit Groningen en voor mijn studie heb ik een aantal jaren in Enschede gestudeerd. Daar heb ik de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de UT gedaan. Na mijn studie ben ik in ons familiebedrijf gestapt en tot 2017 ben ik daar werkzaam geweest. Sinds 2017 heb ik diverse interim-klussen gedaan en sinds december 2020 ben ik werkzaam voor Veenstra.

Hoelang werk je al bij Veenstra Technology?
Sinds 1 december 2020 ben ik dus werkzaam voor Veenstra.

Wat is jouw functie bij Veenstra Technology?
Ik bekleed de functie van directeur voor de machinefabriek. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de algehele aansturing van de fabriek. Naast de dagelijkse aanstruring, houd ik me ook bezig met verbetertrajecten op de diverse afdelingen. Wekelijks heb ik overleg met de verschillende coördinatoren van de afdelingen en één keer per maand zitten we met zijn allen bij elkaar voor interne afstemming van zaken en om de voortgang van de diverse projecten te bepreken.

Wat maakt voor jou het werken bij Veenstra leuk?
De veelzijdigheid en de vrijheid in de functie maken  het werken bij Veenstra Technology voor mij interessant. Je kunt eventuele problemen bij de bron aanpakken en dat is fijn! Verder heb ik bij Veenstra fijne collega’s en ook is de betrokkenheid van de medewerkers bij het bedrijf groot. Dit zorgt voor een solide basis.