skip to Main Content

Airslides

Bulkbelading

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Optimaliseer uw beladingsproces met airslides

Veenstra Technology is dé specialist op het gebied van bulkbelading. Bij bulkbelading is het belangrijk om het transport zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Het is hierbij zaak om de wachttijd voor bulktankers, -wagens of -wagons zo kort mogelijk te houden. Door het laadproces optimaal in te richten kunt u tijd en geld besparen en zorgt u voor zo weinig mogelijk verspilling van het product. Wij produceren en leveren volledige systemen voor het laden en lossen van bulkgoederen, waaronder onze innovatieve airslides. Airslides zijn een zeer efficiënte en energiezuinige manier om vaste stoffen te transporteren vanuit en naar silo’s.

Meer informatie aanvragen

De perfecte airslides voor uw proces

Onze airslides worden in verschillende industrieën gebruikt, waaronder de petrochemische industrie, cementfabrieken en afvalverwerkingsbedrijven. We kunnen airslide systemen leveren die tot wel 1000 ton per uur aan materiaal kunnen transporteren.

Al onze airslide systemen kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze passen binnen uw laadproces, bij de eigenschappen van uw producten en bij uw wensen. We nemen deze variabelen graag met u door om een gedetailleerd plan samen te stellen voor een systeem op maat. Zo weet u zeker dat de airslides perfect aansluiten bij uw laadproces. 

Twijfelt u over het inzetten van airslides voor het transport van uw product? Wij beschikken over een in-house testfaciliteit, waar we uitgebreid kunnen testen of uw producten geschikt zijn om middels airslides te transporteren.

Lees verder

Airslides op maat

Voor een klant uit het Verenigd Koninkrijk hebben wij een volledig op maat gemaakt systeem geleverd voor het doorvoeren van gehydrateerd limoenpoeder. In plaats van een investering om de silo’s aan te passen, hebben we in overleg met de klant gekozen voor een systeem met airslides. Deze techniek bleek goedkoper én efficiënter voor de klant. Wilt u meer informatie over hoe airslides uw proces kunnen optimaliseren? Neem contact met ons op. 

Airslides als onderdeel van een volledig bulkbeladingsproces

Airslides zijn in veel gevallen een waardevolle aanvulling op een volledig bulkbeladingsproces. Naast airslides kunnen we u helpen met alle andere producten en machines in het laadproces, waaronder:

 

Naast deze producten kunnen we u helpen met het repareren, reviseren, certificeren en periodiek onderhoud van uw machines. 

Wilt u meer weten over onze airslides?

De oorsprong van Veenstra Technology is terug te herleiden naar 1921, toen de smederij van Arie Veenstra opgericht werd. In ruim 100 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote internationale speler op het gebied van bulkbelading, roerwerken, metaalbewerking, machinebouw en meer. Met onze ervaring en onze eigen productiefaciliteit kunnen we u helpen met oplossingen op maat. Wilt u meer weten over onze airslides of andere producten, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Vul dan het contactformulier hieronder in of neem contact met ons op.

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.