skip to Main Content

Engineering

Roerwerken

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Engineering

Bent u op zoek naar een specifiek roerwerk dat perfect aansluit op uw processen? Laat Veenstra Technology u helpen met het ontwerpen en fabriceren van het roerwerk. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en helpen u graag om een hoogwaardig roerwerk te realiseren. Vanaf de tekentafel tot het opleveren van het roerwerk werken wij graag nauw met u samen om van uw wensen een hoogwaardig product te maken.

Lees verder

Tijdens het fabriceren van onze roerwerken stellen wij duidelijke kwaliteitseisen betreft veiligheid, bedrijfszekerheid en functionaliteit. Daarnaast zijn onze roerwerken altijd gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Customized roerwerken en mengprojecten

Veenstra Technology heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het installeren en inbedrijfstellen van op maat gemaakte roerwerken. Van het ontwerpen van de roerwerken tot het schrijven van een project-execution-plan, wij gaan voor u aan de slag om de beste roerwerken voor uw toepassing, binnen uw projectplanning te realiseren. Een toegewijde projectleider zal het aanspreekpunt zijn voor u als klant en wij zullen gedetailleerde layout-tekeningen, P&ID documenten en elektrische schema’s aanleveren. Uiteraard werken wij graag samen met uw eigen engineeringafdeling of projectleider om ervoor te zorgen dat alle deadlines worden gehaald.

Laat Veenstra uw Roerwerk designen

De voornaamste reden om voor Veenstra Technology te kiezen is dat wij een brede kennis een een complete toolbox hebben aangaande roerwerken en roerelementen, zowel in de engineering als in de productie. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn wij in staat om de juiste roerwerken voor u samen te stellen die bovendien op ieder punt geoptimaliseerd kunnen worden, waardoor u een duidelijk inzicht in uw mengproces kunt verkrijgen. Met behulp van ons stromingssimulatieprogramma FloEFD kunnen wij goed voorspellen wat er tijdens het mengen of dispergeren in een tank gebeurd en weten wij voordat het roerwerk wordt geplaatst al hoe het mengbeeld is en wat de benodigde mengtijd zal zijn. Vanuit onze simulaties kunnen we eenvoudig de brug slaan naar sterkte berekeningen en kunnen we FEM-analyses op de modellen uitvoeren, waardoor ook onze op maat gemaakt roerwerken 100% veilig worden ge-designed.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.