skip to Main Content

IBC mengers

Portable mengers

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

IBC mengers

Veenstra Technology heeft een breed assortiment roerwerken voor verschillende toepassingen, waaronder portable IBC-mengers. De draagbare IBC-mengers zijn ontworpen om de inhoud van Intermediate Bulk Containers (IBC’s) te mengen tot een homogeen mengsel. Met de IBC-menger kunnen de producten gelijkmatig worden gemengd en kunnen ongewenste klontjes of lagen worden voorkomen.

Download productsheet Meer informatie aanvragen

Voordelen van onze portable IBC-mengers

Onze portable IBC-mengers bieden diverse voordelen ten opzichte van andere mengmethoden. Ten eerste zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Dankzij het compacte formaat zijn ze bovendien makkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer ze niet worden gebruikt.

Daarnaast zijn onze IBC-mengers zeer efficiënt en zorgen ze voor een snel en grondig mengproces. Dit vermindert de arbeidstijd en verhoogt de productiviteit, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten en een hogere winst. Ook zorgen onze IBC-mengers voor een gelijkmatige menging, waardoor de kwaliteit van het eindproduct wordt geoptimaliseerd.

 

Toepassingen van onze portable IBC-mengers

Onze portable IBC-mengers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, chemische industrie en meer. Ze kunnen worden gebruikt voor het mengen van vloeistoffen, poeders en granulaten. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en componenten zijn onze IBC-mengers geschikt voor gebruik met verschillende soorten producten en kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd en onderhouden.

Aanpassingen en opties

Bij Veenstra Technology begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om het mengen van hun producten. Daarom bieden wij verschillende aanpassingen en opties aan voor onze draagbare IBC-mengers. Zo kunnen we bijvoorbeeld verschillende roerwerken en mixers aanpassen aan de specifieke producteigenschappen en kunnen we diverse besturingsopties bieden zoals handmatige of geautomatiseerde bediening.

Klap-waaiers en cup-mengers

Voorbeelden van roerelementen voor een IBC-menger zijn klap-waaiers en cup-mengers. Deze roerelementen kunnen inklappen, zodat deze door de opening van de IBC heen kunnen. Door de tijdens menging ontstaande middelpuntvliedende kracht, klappen deze roerelementen tijdens het mengproces weer uit. Middelpuntvliedende kracht wordt ook wel centrifugale kracht of centrifugaalkracht genoemd en is schijnkracht die wordt waargenomen door een zelf meebewegende waarnemer.

De juiste oplossing voor uw meng behoeften bij Veenstra Technology

Onze portable IBC-mengers bieden een effectieve en efficiënte oplossing voor het mengen van producten in IBC’s. Bij Veenstra Technology staat kwaliteit en betrouwbaarheid op nummer één. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om degelijke kwaliteit producten te gebruiken. Daarom bieden wij goede service aan onze klanten. 

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw meng behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze draagbare IBC-mengers en andere roerwerken uit ons assortiment

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.