skip to Main Content

Fluïdisatie systemen

Bulkbelading

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Fluïdisatie systemen

Brugvorming is een probleem in silo’s dat vaak voorkomt. Hierbij vormen de resterende materialen in de silo’s aan de zijkanten een brug. Deze brugvorming belemmert de verdere uitstroom van het materiaal in de silo en kan beschadigingen opleveren.

Veenstra Technology biedt de beste oplossing voor dit probleem: fluïdisatie pads. Hierdoor kan de silo worden belucht. De aangebrachte pads voorkomen cohesie van de deeltjes van het materiaal in de silo. Dankzij de beluchting van de fluïdisatiepads kan brugvorming worden voorkomen en kan de inhoud van de silo vlot naar beneden stromen.

De fluïdisatiepads worden in de silo geplaatst door gaten in de silowand te boren. Zodra de fluidisatiepads eenmaal in de silo zijn geplaatst, worden ze bevestigd met een afdichting, een sluitring en een moer. De laatste stap in het installatieproces is het aansluiten van de fluïdisatiepads op een gesloten circuitleiding, die lucht naar de fluïdisatiepads voert.

Veenstra is een pionier in de toepassing van fluïdisatietechnieken en beschikt over snelle kennis en testmogelijkheden waarmee wij de ideale verdeling van de pads over uw silo kunnen bepalen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor uw silo’s.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.