skip to Main Content

Lassen

Metaalbewerking

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Topkwaliteit lassen bij Veenstra Technology

De vakmensen bij Veenstra Technology zijn gespecialiseerd in het lassen van verschillende soorten metalen, zoals aluminium, brons en RVS. 

Bij lassen worden twee (of meerdere) onderdelen aan elkaar gesmolten, zodat zij vervolgens één sterk en duurzaam geheel vormen. Hierdoor ontstaat er continuïteit tussen de verbonden delen. Bent u op zoek naar een bedrijf dat laswerk voor u kan verrichten? Dan bent u bij Veenstra Technology aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag met u mee naar uw wensen en de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen

Lassen van verschillende materialen

Bij lassen wordt de plek waar de verbinding tussen twee materialen gemaakt gaat worden verhit. Zo wordt het materiaal vloeibaar gemaakt. Hier wordt een zogenaamde lasdraad aan toegevoegd: deze lasdraad smelt mee tussen de twee materialen. Dit zorgt ervoor dat er een ijzersterke verbinding ontstaat tussen de materialen. Afhankelijk van het te lassen materiaal en de toepassing van het eindproduct, kan er gevarieerd worden met verschillende lastechnieken en toevoegmaterialen. 

Het team van Veenstra Technology heeft ervaring met verschillende lasmethodes: zo kunnen we u in iedere situatie helpen.

Lees verder

 

Lassen volgens verschillende technieken

Verschillende producten en materialen vragen om een unieke aanpak. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor het lassen van al uw producten, ongeacht het materiaal. Zo kunnen we u ondersteunen met brons lassen, aluminium lassen, RVS lassen en het lassen van vele andere materialen. Onze specialisten hebben ervaring met verschillende lasmethoden, waaronder MIG/MAG lassen en TIG lassen. 

 

Specialist op het gebied van metaalbewerking

Lassen is een belangrijke en veelgebruikte vorm van metaalbewerking. Naast lassen kunnen we u helpen met verschillende andere soorten metaalbewerking, waaronder:

Meer weten over de diensten van Veenstra Technology?

Veenstra Technology is ruim 100 jaar geleden gestart als een smederij. Door de jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op verschillende vakgebieden in de (zware) industrie, waaronder het lassen van materialen als brons en RVS. We fabriceren en installeren daarnaast machines en leveren verschillende andere diensten, zoals:

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.