skip to Main Content

Metaalbewerking

Onze diensten

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Onze Metaalbewerkingen

Metaalbewerking is een techniek voor het bewerken van metalen om verschillende soorten structuren te creëren. Het is een technisch, maar vooral belangrijk specialisme in de metaalindustrie. Veenstra Technology is specialist in Conventioneel draaien, CNC draaien, Conventioneel frezen, CNC frezen, kotteren, spiebaan steken en lassen.

Wij bewerken allerlei soorten verspaanbare materialen tot mechanische onderdelen. Dit kunnen fijne onderdelen zijn, maar ook robuuste onderdelen. Naast het verspanen van metaal is het ook mogelijk om diverse soorten kunststoffen te verspanen.

Wilt u graag kleine producten verspanen? Of juist een groter product? Wij gaan voor u aan de slag! Wij nemen u mee door het gehele proces. Uw ideeën worden door ons verwerkt tot hoogwaardige producten.

Wij bieden onze klanten graag een totaaloplossing. Ook wanneer snelheid een vereiste is staan wij voor u klaar. Onze moderne CNC draaibanken en freesmachines kunnen tot wel 1.000 producten per sessie produceren, geheel afhankelijk van de omvang en eisen. De kwaliteit die u van ons gewend bent gaat hierbij niet verloren.

Of u nou uit de machinebouw, medische-industrie, infratechniek, voedingsmiddelenindustrie of uit een andere tak komt, wij helpen u graag op gebied van metaalbewerking.

CNC draaien

Naast het draaien van de diverse soorten metaal, kunnen ook diverse soorten kunststoffen worden gedraaid tot uw specifieke eindproduct.
Bekijk diensten

CNC frezen

Frezen is een verspanende bewerking waarin Veenstra is gespecialiseerd. Met behulp van de roterende beweging van de frees wordt uw product gecreëerd.
Bekijk diensten

Spiebaan steken

Wilt u graag spiebanen aanbrengen in uw product? Veenstra beschikt over spiebaan steekmachines voor grote producten. Informeer eens naar de mogelijkheden.
Bekijk diensten

Kotteren

Bij Veenstra kunt u uw uitgesleten gat opnieuw rond laten maken door middel van kotteren. Daarna kan het gat eenvoudig door ons verbust worden.
Bekijk diensten

Lassen

De vakmannen bij Veenstra zijn gespecialiseerd in het lassen van verschillende metalen. Onze lassers beschikken over diverse certificaten.
Bekijk diensten

Onze Cases

Onderstaand vindt u diverse cases/klantverhalen. Ziet u in de cases iets wat voor u ook interessant kan zijn, neem dag gerust contact met ons. zodat wij u een passend product kunnen aanbieden, afgestemd op uw unieke situatie.

Bronzen afdichtingshuizen

Voor een goede relatie van ons hebben we een tweetal bronzen seal- behuizingen vervaardigd.
Bekijk deze case

Reverse engineering

Middels reverse-engineering hebben wij weer nieuwe producten gemaakt voor onze...
Bekijk deze case

Chroomstaal lagerhuizen

Deze opdracht bestond uit het met spoed CNC bewerken van diverse Chroomstalen lagerhuizen en...
Bekijk deze case