skip to Main Content

Afsluiters & kleppen

Bulkbelading

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Maak uw beladingsproces flexibel met afsluiters

In het bulkbeladingsproces zijn afsluiters een essentieel onderdeel: afsluiters regelen immers de stroom van het stortgoed. Veenstra Technology produceert een breed scala aan afsluiters van topkwaliteit. Of u nu een eenvoudige handbediende schuifklep nodig heeft of een zeer nauwkeurige doseerklep, Veenstra Technology maakt ze allemaal! 

Onze afsluiters worden op maat voor u gemaakt, zodat ze perfect in uw transportsysteem passen. Wij fabriceren handbediende, pneumatisch aangedreven en elektrisch aangedreven verdeelkleppen, 2-weg afsluiters, 3-weg afsluiters, schuifafsluiters, segmentkleppen en vlinderkleppen. Alle onze kleppen zijn van hoge kwaliteit, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Ook bieden wij verschillende mogelijkheden aan, die zorgen voor optimaal bedieningscomfort van de producten. 

Meer informatie aanvragen

Flexibele kleppen voor uw proces

Bij bulkbelading is het belangrijk om het transport zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Het is hierbij zaak om de wachttijd voor bulktankers, -wagens of -wagons zo kort mogelijk te houden. Door het laadproces optimaal in te richten kunt u tijd en geld besparen en zorgt u voor zo weinig mogelijk verspilling van het product. Wij produceren en leveren volledige systemen voor het laden en lossen van bulkgoederen, waaronder onze topkwaliteit afsluiters. Afsluiters zijn ideaal om flexibel vaste stoffen te transporteren vanuit en naar verschillende silo’s of transportvoer- en vaartuigen.

Lees verder

Afsluiters en kleppen op maat

Onze engineers zijn gespecialiseerd in het op maat maken en produceren van kleppen en afsluiters, ook voor apparatuur van derden. Wilt u meer informatie over onze producten, wilt u graag een offerte ontvangen of wilt u van gedachten wisselen over hoe onze afsluiters flexibiliteit kunnen toevoegen aan uw huidige proces? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afsluiters; essentiele onderdelen van een volledig bulkbeladingsproces

Kleppen zijn een waardevolle toevoeging voor een flexibel en volledig bulkbeladingsproces. Naast kleppen kunnen we u helpen met alle andere producten en machines in het laadproces, waaronder:

Naast deze producten ondersteunen we u met het repareren, reviseren, certificeren en periodiek onderhoud van uw machines.

Wilt u meer weten over onze afsluiters?

De oorsprong van Veenstra Technology is terug te herleiden naar 1921, toen de smederij van Arie Veenstra opgericht werd. In ruim 100 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote internationale speler op het gebied van bulkbelading, roerwerken, metaalbewerking, machinebouw en meer. Met onze ervaring en onze eigen productiefaciliteit kunnen we u helpen met oplossingen op maat. Wilt u meer weten over onze afsluiters of andere producten, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Vul dan het contactformulier hieronder in of neem contact met ons op

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.