skip to Main Content

Kolommengers

Roerwerken

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Kolommengers bij Veenstra Technology

Bent u op zoek naar een professionele kolommenger? Veenstra Technology ontwerpt en fabriceert een breed scala aan statische en mobiele kolommengers en dissolvers. Deze mixers zijn speciaal ontworpen om te gebruiken voor het mixen in kleine vaten, containers, IBC’s of grotere tanks. 

Het is van groot belang dat de menger snel, veilig en in de juiste positie in en uit het mengvat kan worden geplaatst: onze kolommengers zijn hier speciaal voor ontworpen. Naast ons brede aanbod aan kolommengers kunnen we de producten geheel naar uw wens ontwerpen, afhankelijk van wat er gemixt moet worden.

Wilt u meer weten over onze kolommengers en de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem contact op met onze specialisten.

Statische kolommengers

Bent u op zoek naar een vaste kolommenger? Wij bouwen kolommengers die in de productielijn kunnen worden geplaatst.
Bekijk de producten

Mobiele kolommengers

De mobiele kolommengers kunnen makkelijk in de productielijn worden geplaatst en zijn gemakkelijk verplaatsbaar en verrijdbaar.
Bekijk de producten

De ideale kolommenger voor ieder productieproces

Ieder product, productieproces en elke toepassing vraagt om een specifieke kolommenger. De juiste kolommenger is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de producten die u mixt en de mate van flexibiliteit die u zoekt.

Werkt u in uw productieproces of productiefaciliteit met meerdere vloeistoffen? Onze kolommengers kunnen geprogrammeerd worden om zichzelf te reinigen nadat het vat met de te mengen vloeistof weggehaald is. Zo kunt u verschillende vloeistoffen achter elkaar mixen, zonder dat er resten van de vorige vloeistof in het nieuwe vat terechtkomen. 

Bij Veenstra Technology kunt u terecht voor verschillende soorten statische en mobiele kolommengers.

Statische kolommengers: 

Bent u op zoek naar een mobiele kolommenger, die gemakkelijk te verplaatsen is? Ook daarmee helpen we u graag:

Kolommengers op maat

Onze producten worden in onze eigen productiefaciliteit ontwikkeld en gefabriceerd. Buiten ons vaste aanbod aan kolommengers kunnen we u daardoor ondersteunen door producten voor u op maat te maken. 

Onze specialisten kijken graag met u mee naar uw productieproces. We zetten onze jarenlange ervaring op het gebied van alles wat er komt kijken bij roerwerken in om een product te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw eisen. 

Roerwerken, bulkbelading, metaalbewerking en meer

Veenstra Technology is al sinds 1921 actief, toen als Smederij Veenstra en inmiddels als professioneel bedrijf op het gebied van onder meer roerwerken, bulkbelading, metaalbewerking en verschillende andere aanverwante technische producten. 

Al onze producten worden in-house ontworpen, getest en gefabriceerd. Dit stelt ons in staat om producten van de allerhoogste kwaliteit te produceren, die perfect voldoen aan de vraag van onze klanten. 

Wilt u meer weten over onze verschillende kolommengers, ons bedrijf of de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee.