skip to Main Content

Engineering

Hulp nodig?

Mail ons Bel ons

Engineering

Naast productie kunt u ook bij Veenstra Technology terecht als u op zoek bent naar een technisch ontwerpbureau. Wij beschikken over echte vakmensen die met jaren ervaring de hoogwaardige kwaliteit van de producten bewaken en een goede service garanderen.

Wij denken graag met u mee bij het ontwerpen van een onderdeel of machine. Hierbij gaan we op zoek naar de beste oplossing zodat uw processen geoptimaliseerd worden. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn de CE markering, machinerichtlijn en de richtlijn arbeidsmiddelen bekend terrein voor ons. Wij adviseren u hier graag over.

Het engineering bureau van Veenstra Technology kan vanaf de eerste fase van het ontwerpproces ingezet worden. Wij helpen u graag in het proces om van uw idee een daadwerkelijk, hoogwaardig product te maken.

Lees verder

Uiteraard stellen wij in dit proces duidelijke kwaliteitseisen en kunt u uitgaan van de hoogste eisen betreft veiligheid, bedrijfszekerheid, functionaliteit, gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid aan de machines en apparaten die wij produceren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

CE markering

De CE markering is een teken dat op veel producten en machines te vinden is. Dit teken geeft aan dat het product of de machine voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Commissie Ruimte. Deze regels gaan over gezondheid, veiligheid en milieu. De veiligheid voor consument en milieu staan centraal.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van engineering en het ontwikkelen van klantspecifieke onderdelen en machines, zijn de CE markering, machinerichtlijnen en de richtlijnen voor arbeidsmiddelen dagelijkse kost voor Veenstra Technology.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.