skip to Main Content

Spiebaan steken

Metaalbewerking

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Spiebaan steken bij Veenstra Technology

Bent u op zoek naar een slimme manier om producten of onderdelen van metaal te laten produceren, waar spiebanen in aangebracht moeten worden? Spiebaan steken is een specialistisch onderdeel van metaal bewerken. Bij het steken van spiebanen wordt het materiaal niet belast en kunnen we uitermate nauwkeurig werken, volgens de toleranties die passen bij uw product. 

Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar. In 1921 werd de voorloper van Veenstra Technology opgericht, een smederij. Vanuit die smederij zijn we doorgegroeid en inmiddels zetten we onze specialistische kennis van onder andere metaalbewerking in voor een grote verscheidenheid aan bedrijven in verschillende industrieën en markten. 

Meer informatie aanvragen

Hoe werkt spiebaan steken?

Bij spiebaan steken worden er spiebanen aangebracht in een product. Spiebaan steken is een ´verspanende techniek´: er worden stukjes metaal van het object afgeschaafd. Dit schaven wordt gedaan door een frees: de spiebaanfrees. Dit wordt net zo lang herhaald, tot de juiste spiebaan is gecreëerd. Deze manier van metaalbewerking is bijzonder nauwkeurig binnen de vooraf afgesproken spiebaan toleranties en we kunnen spiebanen van verschillende groottes creëren, van zeer breed tot nauwe spiebanen. 

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen met spiebaan steken? Neem contact met ons op.

Lees verder

De optimale manier van metaalbewerking voor uw producten

Middels spiebaan steken kunnen we met de juiste spiebaanfrees uw producten of onderdelen razendsnel voorzien van nauwkeurige spiebanen. Naast spiebaan steken staan we, op het gebied van metaalbewerking, voor u klaar om u te helpen met:

Meer weten over spiebaan steken?

Spiebaan steken, CNC frezen of draaien of bij onze andere manieren van metaalbewerking: uw wensen staan voorop. Om u optimaal van dienst te zijn, gaan we graag het gesprek met u aan. Wanneer we uw wensen helder hebben, adviseren we u over de meest efficiënte manier om uw producten te fabriceren. 

Onze specialisten hebben veel ervaring met metaalbewerking. Daarnaast zijn we actief in andere segmenten, waaronder:

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken.

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.