skip to Main Content

Portable mengers

Roerwerken

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Onze Portable mengers

Veenstra Technology is dé specialist in portable mengers voor diverse industrieën. Een portable menger is een mengapparaat dat makkelijk verplaatsbaar is en daarom op verschillende locaties gebruikt kan worden. Portable mengers worden gebruikt in verschillende industrieën zoals de voedingsmiddelenindustries, chemische industrie en farmaceutische industrie. Wij hebben een breed assortiment aan portable mengers, waaronder labmengers, klemmengers, drumvaten mengers, kuipmenergs, IBC mengers en pneumatische mengers. Op deze pagina nemen we u mee in ons brede aanbod.

Labmengers; nauwkeurig en draagbaar 

Onze labmengers zijn speciaal ontworpen om nauwkeurig te kunnen mengen en tevens zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Een labmenger kan gebruikt worden voor het mengen van kleine hoeveelheden vloeistoffen en poeders. Hierdoor kan er altijd een consistente menging gegarandeerd worden. Door het compacte formaat en lichte gewicht is een labmenger geschikt om makkelijk te verplaatsen en mee te nemen naar een andere locatie. De labmenger is de ideale keuze voor in laboratoria en voor professionals die regelmatig onderweg zijn.

Labmengers

De portable labmengers optimaliseren de labprocessen en zijn geschikt voor het homogeniseren of in suspensie brengen van vloeistoffen.
Bekijk de specificaties

Klemmengers

Klemmengers zijn toepasbaar op veel verschillende soorten vaten. Met een klem kan de menger eenvoudig op de vaten worden geplaatst.
Bekijk de specificaties

Drumvaten mengers

De drumvaten mengers zijn speciaal ontworpen om toe te passen op drumvaten. Deze menger kan gebruikt worden bij verschillende viscositeiten.
Bekijk de specificaties

Kuipmengers

De portable kuipmengers zijn toepasbaar bij meerdere vloeistoffen en verschillende viscositeiten. Ook zijn ze ook goed vervoerbaar.
Bekijk de specificaties

IBC mengers

De IBC mengers worden toegepast op IBC vaten. Deze mengers kunnen erg van elkaar variëren en zijn in meerdere modellen leverbaar.
Bekijk de specificaties

Pneumatische mengers

De pneumatische mengers zijn met lucht aangedreven en kunnen constant mengen. Dit mengen is geschikt voor verschillende vloeistoffen zoals inkt.
Bekijk de specificaties

Klemmengers; een krachtige draagbare oplossing 

Onze klemmengers zijn krachtige mengers voor middelgrote batches. De mengers zijn voorzien van klemmen waardoor ze gemakkelijk aan de mengbakken te bevestigen zijn. Hierdoor kan er sneller en efficiënter gemengd worden. Deze klemmengers zijn zeer krachtig en kunnen zware mengsels verwerken. Het grote voordeel is dat ze ook zeer draagbaar zijn en gemakkelijk verplaatst kunnen worden van locatie naar locatie. 

Drumvaten mengers voor 200-liter vaten 

Drumvaten mengers zijn handige oplossingen voor het mengen van grote hoeveelheden vloeistoffen en poeders. De mengers zijn ontworpen om te gebruiken voor standaard 200-liter vaten. Daarnaast zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ook kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden tussen verschillende locaties. Ze zijn dan ook zeer geschikt in magazijnen, productiefaciliteiten en andere industriële omgevingen waar snelheid en efficiëntie voorop staan. Ook zijn de mengers gemakkelijk schoon te maken, waardoor u erop kunt vertrouwen dat het mengproces hygiënisch is. 

Kuipmengers; zeer krachtig tot 1000-liter 

Krijg een homogeen mengsel zonder klontjes met de krachtige kuipmengers. Wij hebben verschillende formaten kuipmengers in ons assortiment tot 1000 liter. Kies de juiste grootte kuipmenger naar uw specifieke behoeften. De kuipmengers zijn flexibel omdat ze uitgerust zijn met wielen. Ze zijn handig bij bedrijven die op verschillende productielocaties moeten mengen. Ook zijn ze krachtig genoeg om de meest viskeuze producten te mengen. 

IBC mengers

Heeft u een bedrijf dat grote hoeveelheden producten moet mengen? Dan is de IBC menger dé menger voor uw organisatie. IBC mengers hebben een capaciteit tot 3000 liter en zijn daarom geschikt voor grote batches van producten zoals verf, coatings, voedingsmiddelen en erg viskeuze stoffen. Daarnaast is de draagbaarheid ook een groot voordeel van de IBC mengers. Ze kunnen makkelijk van locatie naar locatie worden verplaatst, doordat ze zijn gemonteerd aan een mobiele brug. Onze IBC mengers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen slijtage en corrosie.

Pneumatische mengers

De pneumatische mengers zijn dé perfecte oplossing voor bedrijven die veilig willen werken met veilig explosieve gevaarlijke poeders vloeistoffen. Door de afwezigheid van een elektromotor bieden onze pneumatische mengers de hoogste kwaliteitsnormen tegen explosies en brandgevaar. 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service bij Veenstra Technology

Bij Veenstra Technology staat kwaliteit en betrouwbaarheid op nummer 1. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om degelijke kwaliteit producten te gebruiken. Daarom bieden wij goede service aan onze klanten. 

Bent u er na deze pagina nog niet achter welke portable menger het beste bij uw bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of bekijk de portable mengers stuk voor stuk.