skip to Main Content

Portable mengers

Roerwerken

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Onze Portable mengers

Bent u op zoek naar een menger die geschikt is om te verplaatsen in de ruimte? Bekijk dan het assortiment portable mengers. De mengers in deze categorie zijn onder andere geschikt voor het mixen in drumvaten, IBC’s en kuipvaten.

Labmengers

De portable labmengers optimaliseren de labprocessen en zijn geschikt voor het homogeniseren of in suspensie brengen van vloeistoffen.
Bekijk de specificaties

Klemmengers

Klemmengers zijn toepasbaar op veel verschillende soorten vaten. Met een klem kan de menger eenvoudig op de vaten worden geplaatst.
Bekijk de specificaties

Drumvaten mengers

De drumvaten mengers zijn speciaal ontworpen om toe te passen op drumvaten. Deze menger kan gebruikt worden bij verschillende viscositeiten.
Bekijk de specificaties

Kuipmengers

De portable kuipmengers zijn toepasbaar bij meerdere vloeistoffen en verschillende viscositeiten. Ook zijn ze ook goed vervoerbaar.
Bekijk de specificaties

IBC mengers

De IBC mengers worden toegepast op IBC vaten. Deze mengers kunnen erg van elkaar variëren en zijn in meerdere modellen leverbaar.
Bekijk de specificaties

Pneumatische mengers

De pneumatische mengers zijn met lucht aangedreven en kunnen constant mengen. Dit mengen is geschikt voor verschillende vloeistoffen zoals inkt.
Bekijk de specificaties