skip to Main Content

Machinebouw

Onze producten

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Onze Machines

Voor het ontwikkelen en fabriceren van uw nieuwe machine kunt u bij Veenstra Technology terecht. Vanaf het prototype tot aan het eindproduct werken wij graag met u samen. Wij kijken met u mee naar de mogelijkheden voor de machine en gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw processen.

Of u nou geïnteresseerd bent in een gehele machine of in een onderdeel, wij staan voor u klaar. Met de jarenlange ervaring van onze vakmensen garanderen wij u een hoogwaardig eindproduct dat voldoet aan de CE markering, machinerichtlijnen en de richtlijnen voor arbeidsmiddelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Swaging unit

Deze optromppersen zijn ontwikkeld om olie- en gasbuizen in het veld op te trompen zodat er er een koppelbare verbinding op de buizen ontstaat.
Bekijk de producten

Boorinstallatie

Voor een metaal componenten leverancier hebben wij een boorunit gebouwd voor in een geautomatiseerd productieproces.
Bekijk de producten

Positioneer units

Deze positioneer units vinden hun toepassing bij het verwerken van de stroom aan stortgoederen uit een PTA (kunststof korrels) fabriek.
Bekijk de producten

Onze Cases

Onderstaand vindt u diverse cases/klantverhalen. Ziet u in de cases iets wat voor u ook interessant kan zijn, neem dag gerust contact met ons. zodat wij u een passend product kunnen aanbieden, afgestemd op uw unieke situatie.