skip to Main Content

Drumvaten mengers

Portable mengers

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Portable drumvaten mengers 

Werkt u regelmatig met vloeistoffen? Dan weet u ook hoe belangrijk het is om de juiste mengverhoudingen te hebben. Onze portable drumvaten mengers kunnen u helpen om het mengproces eenvoudiger en efficiënter te laten verlopen. 

Bij Veenstra Technology hebben we 100 jaar ervaring en we zijn daarmee een belangrijke speler geworden op de markt van machine- en apparatenbouw. Wij voorzien bedrijven over de hele wereld van de juiste op maat gemaakte machines. Wij leveren ook portable mengers en op deze pagina gaan we specifiek in op de voordelen van portable drumvaten mengers.

Download productsheet Meer informatie aanvragen

3 voordelen van portable drumvaten mengers

1. Efficiëntie in het mengproces

Draagbare drumvaten mengers zijn ontworpen om vloeistoffen snel en grondig te mengen. Het apparaat heeft roerbladen die zijn ontworpen om de vloeistoffen in de drum te mengen tot een homogeen mengsel. Hierdoor bent u minder tijd kwijt aan het handmatig mengen van vloeistoffen en dit versnelt het productieproces. 

2. Gemakkelijk in gebruik 

De portable drumvaten menger is ontworpen om eenvoudig te kunnen gebruiken. Het apparaat kan bevestigd worden aan de bovenkant van de drum, waardoor u uw handen vrij heeft om andere taken uit te voeren. Nadat de vloeistof is gemengd tot een homogeen mengsel kan de menger gemakkelijk gedemonteerd worden en vervolgens worden schoongemaakt na gebruik. 

3. Draagbaarheid 

Het derde grote voordeel aan deze menger is dat hij draagbaar is en daardoor gemakkelijk valt te vervoeren. De menger is compact en kan daardoor opgeborgen worden wanneer deze niet in gebruik is. Hierdoor is het ook mogelijk om de menger te verplaatsen tussen werkplekken en productielocaties. Door de aanschaf van een portable menger hoeft u geen grote en zware mixers meer te kopen en te verplaatsen, wat u tijd en geld bespaart.

 

Download de productsheet of vraag voor meer informatie 

Een portable drumvaten menger is een aanwinst voor uw bedrijf en is zeker een waardevolle investering wanneer u vaak met vloeistoffen werkt. Het apparaat maakt het mengproces efficiënter, eenvoudiger en gemakkelijker. Bespaar tijd en geld en bestel de portable drumvaten menger nu. 

Wellicht heeft u meer informatie nodig over het product. Daarvoor hebben wij een productsheet waar gedetailleerde productinformatie te vinden is. Wilt u na het lezen van deze pagina en de productsheet nog meer informatie? Dan kunt u hier meer informatie aanvragen.

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.