skip to Main Content

Roerwerken

Onze producten

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Onze roerwerk producten

Bent u op zoek naar hoogwaardige, internationaal erkende roerwerken die uw processen optimaliseren en vloeistoffen efficiënt mengen? Zoek niet verder! Veenstra Technology staat bekend om zijn robuuste bouw en ongeëvenaarde kwaliteit in de roerwerk-industrie. Wij helpen u graag met onze roerwerken bij het bereiken van maximale efficiëntie en uitstekende resultaten.

Onze roerwerken: voor elke toepassing

Of u nu werkt met viskeuze vloeistoffen, chemische stoffen of andere complexe mengprocessen, onze roerwerken zijn geschikt voor diverse toepassingen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan top-, side– en bottom entry roerwerken die zich aanpassen aan uw specifieke behoeften. Ongeacht de omvang van uw project, Veenstra Technology heeft de juiste oplossing voor u.

Kolommengers en portable mengers

Naast onze uitstekende top-, side- en bottom entry roerwerken, bieden we ook kolommengers en portable mengers aan. Deze apparatuur is ontworpen om aan de strengste eisen te voldoen en biedt optimale mengprestaties. Met Veenstra’s kolommengers en portable mengers kunt u rekenen op betrouwbare en duurzame oplossingen voor uw mengprocessen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd

Wij begrijpen dat concessies doen aan kwaliteit en levensduur geen optie is voor uw bedrijf. Bij Veenstra Technology hanteren we de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken we enkel hoogwaardige materialen om onze roerwerken te vervaardigen. Zo verzekeren we u van betrouwbare roerwerken en mixers die lang meegaan en uw investering waard zijn.

Maatwerk voor uw ideale roerwerk oplossing

Elke industrie en elk project is uniek en wij begrijpen dat. Daarom bieden wij roerwerken op maat aan. Ons team van deskundige ingenieurs werkt nauw met u samen om een oplossing te creëren die perfect aansluit op uw specifieke eisen en wensen. Met Veenstra Technology heeft u de vrijheid om uw ideale roerwerk te realiseren.

Waarom Veenstra Technology?

Wanneer u kiest voor Veenstra Technology dan kiest u voor bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise in de wereld van roerwerken. We zijn er trots op dat onze producten internationaal erkend zijn en we staan klaar om ook uw processen te optimaliseren en succesvol te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Veenstra Technology uw roerwerk behoeften kan vervullen.

Top entry roerwerken

Bent u op zoek naar een top entry roerwerk? Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment. Informeer naar onze mogelijkheden!
Bekijk de producten

Side entry roerwerken

Bent u op zoek naar een side entry roerwerk? Ontdek ons assortiment side entry roerwerken, geschikt voor grote en kleine tanks.
Bekijk de producten

Bottom entry roerwerken

Bottom entry roerwerken zijn goed toepasbaar wanneer er onvoldoende installatieruimte is voor een top entry roerwerk.
Bekijk de producten

Dissolvers

Dissolvers zijn toepasbaar bij het grotere, zwaardere en intensieve werk, waaronder het mengen van verf, inkt en vaste stoffen.
Bekijk de producten

Kolommengers

Wij construeren een breed scala aan kolommengers. Deze mixers zijn speciaal ontworpen voor het mixen in kleine vaten, containers, IBC's of grotere tanks.
Bekijk de producten

Portable mengers

Zoekt u een menger die geschikt is om te verplaatsen? Onze portable mengers zijn geschikt voor het mixen in drumvaten, IBC’s en kuipvaten.
Bekijk de producten

Roerelementen

De roerelementen worden geconstrueerd op basis van een voortstuwingberekening die volgt uit een door ons zelf ontwikkeld berekeningsprogramma.
Bekijk de producten

Appendages & opties

Met onze appendages kunt u uw roerwerk compleet maken. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende seals, frequentieregeleaars enzovoort.
Bekijk de producten

Engineering Roerwerken

Bent u op zoek naar een roerwerk dat perfect aansluit op uw processen? Laat Veenstra u helpen met het ontwerpen en fabriceren van het roerwerk.
Bekijk de producten

Reparatie & revisie

Voor reparatie en revisie van roerwerken bent u bij Veenstra Machinefabriek aan het juiste adres. Alle types roerwerken worden door ons vakkundig hersteld.
Bekijk de producten

Onze Cases

Onderstaand vindt u diverse cases/klantverhalen. Ziet u in de cases iets wat voor u ook interessant kan zijn, neem dag gerust contact met ons. zodat wij u een passend product kunnen aanbieden, afgestemd op uw unieke situatie.

Opvoerhoogte bepalen

Veenstra assisteert u met vloeistofsimulaties en het optimaliseren van meng..
Bekijk deze case

Zijflens roerwerken

Veenstra heeft vijf roerwerken geleverd voor het homogeen houden van proceswater.
Bekijk deze case

Maatwerk roerwerken

Recent heeft Veenstra een 9-tal roerwerken met verschuifbare marine propellers afgeleverd.
Bekijk deze case