skip to Main Content

Roerwerken

Onze producten

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Onze roerwerk producten

De roerwerken van Veenstra zijn internationaal bekend vanwege de robuuste bouw en kwaliteit. Wij helpen u graag zo goed mogelijk met het optimaliseren van uw processen. Onze roerwerken zijn toepasbaar bij verschillende vloeistoffen. Wij leveren top-, side- en bottom entry roerwerken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kolommengers en portable mengers. Onze roerwerken worden volgens de strengste kwaliteitsnormen vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Wie geen concessies wil doen aan de kwaliteit en levensduur van roerders en mixers, komt onvermijdelijk uit bij Veenstra. Ook voor roerwerken op maat kunt u bij ons terecht.

Top entry roerwerken

Bent u op zoek naar een top entry roerwerk? Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment. Informeer naar onze mogelijkheden!
Bekijk de producten

Side entry roerwerken

Bent u op zoek naar een side entry roerwerk? Ontdek ons assortiment side entry roerwerken, geschikt voor grote en kleine tanks.
Bekijk de producten

Bottom entry roerwerken

Bottom entry roerwerken zijn goed toepasbaar wanneer er onvoldoende installatieruimte is voor een top entry roerwerk.
Bekijk de producten

Dissolvers

Dissolvers zijn toepasbaar bij het grotere, zwaardere en intensieve werk, waaronder het mengen van verf, inkt en vaste stoffen.
Bekijk de producten

Kolommengers

Wij construeren een breed scala aan kolommengers. Deze mixers zijn speciaal ontworpen voor het mixen in kleine vaten, containers, IBC's of grotere tanks.
Bekijk de producten

Portable mengers

Zoekt u een menger die geschikt is om te verplaatsen? Onze portable mengers zijn geschikt voor het mixen in drumvaten, IBC’s en kuipvaten.
Bekijk de producten

Roerelementen

De roerelementen worden geconstrueerd op basis van een voortstuwingberekening die volgt uit een door ons zelf ontwikkeld berekeningsprogramma.
Bekijk de producten

Appendages & opties

Met onze appendages kunt u uw roerwerk compleet maken. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende seals, frequentieregeleaars enzovoort.
Bekijk de producten

Engineering Roerwerken

Bent u op zoek naar een roerwerk dat perfect aansluit op uw processen? Laat Veenstra u helpen met het ontwerpen en fabriceren van het roerwerk.
Bekijk de producten

Reparatie & revisie

Voor reparatie en revisie van roerwerken bent u bij Veenstra Machinefabriek aan het juiste adres. Alle types roerwerken worden door ons vakkundig hersteld.
Bekijk de producten

Onze Cases

Onderstaand vindt u diverse cases/klantverhalen. Ziet u in de cases iets wat voor u ook interessant kan zijn, neem dag gerust contact met ons. zodat wij u een passend product kunnen aanbieden, afgestemd op uw unieke situatie.

Opvoerhoogte bepalen

Veenstra assisteert u met vloeistofsimulaties en het optimaliseren van meng..
Bekijk deze case

Zijflens roerwerken

Veenstra heeft vijf roerwerken geleverd voor het homogeen houden van proceswater.
Bekijk deze case

Maatwerk roerwerken

Recent heeft Veenstra een 9-tal roerwerken met verschuifbare marine propellers afgeleverd.
Bekijk deze case