skip to Main Content

Bulkbelading

Onze producten

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Onze Bulkbelading producten

Vanwege de hoge transportkosten is het essentieel om maximaal gebruik te maken van de capaciteiten van bulktankers, -schepen en -wagons. Om efficiënt gebruik te maken van de capaciteit is het van belang dat alle voertuigen, tankwagens etc. efficiënt en binnen de snelst mogelijke tijd geladen worden. Alles om de wacht- en laadtijd te verkorten. Veenstra Technology kan u helpen met het optimaliseren van dit proces. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een brede kennis die bijdraagt aan het optimaliseren van iedere laadsituatie in tankwagens, open voertuigen, wagons, schepen, loodsen en containers.

Beladingsbalgen

Voor het optimaliseren van uw laadtijd bent u bij Veenstra aan het juiste adres. Onze beladingsbalgen hebben het hoogste niveau van laadcapaciteit.
Bekijk de producten

Positioneerders

Onze positioneersystemen zijn uitermate geschikt voor het laden van vrachtwagens en treinen. Ze zijn uit te voeren met zowel één als twee translaties.
Bekijk de producten

Mobiele beladers

Mobiele beladers zijn innovatieve machines bedoelt om klanten een nieuwe flexibele manier van laden aan te bieden. Deze beladers staan op wielen.
Bekijk de producten

Fluïdisatiesystemen

Veenstra is een pionier in de toepassing van fluïdisatietechnieken en beschikt over snelle kennis en testmogelijkheden voor ideale verdeling van de pads over uw silo.
Bekijk de producten

Airslides

De airslides van Veenstra worden veelal toegepast in de petrochemische industrie, cementfabrieken en afval verwerkingsbedrijven.
Bekijk de producten

Afsluiters & kleppen

De diverse afsluiters, segmentkleppen en verdeelkleppen van Veenstra worden veelal toegepast om bulksystemen flexibel te maken.
Bekijk de producten

Onderdelen

Ook voor onderdelen van bulkbeladingsapparatuur kunt u terecht bij Veenstra. U kunt hierbij denken aan filters, slangen en overige slijtdelen.
Bekijk de producten

Reparatie & modificatie

Zodra u merkt dat er wellicht iets met uw systeem aan de hand is kunt u gelijk contact met ons opnemen. Wij repareren en modificeren waar gewenst.
Bekijk de producten

Engineering Bulkbelading

Van het ontwerpen tot het produceren van apparatuur, wij gaan voor u aan de slag om de beste manier te vinden om uw bulkproduct te vervoeren en te laden.
Bekijk de producten

Veenstra Technology maakt de laadsystemen geheel op maat voor u. Onze vakmensen helpen u graag bij het zoeken naar de perfecte oplossing om uw processen te optimaliseren, hierbij zijn specifieke wensen geen enkel probleem.

Van silo tot bulkschip

Wij produceren apparatuur die geschikt is om uw bulkmateriaal van de silo naar het vrachtschip te transporteren. Met onze airslides kunnen wij uw bulkproduct over lange afstanden transporteren. Ook produceren wij kleppen om de toevoer van uw product met grote precisie af te sluiten of te doseren. Onze beladingsbalgen zijn het eindstation; ze zijn ontworpen om met grote precisie en snelheid een bulkschip, vrachtwagen of trein te beladen. Daarnaast produceren wij ook een groot assortiment aan oplossingen voor de fluïdisatie binnen uw silo, waardoor de output wordt verbeterd en verstoppingsproblemen worden verminderd.

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden om uw processen te optimaliseren.

Onze Cases

Onderstaand vindt u diverse cases/klantverhalen. Ziet u in de cases iets wat voor u ook interessant kan zijn, neem dag gerust contact met ons. zodat wij u een passend product kunnen aanbieden, afgestemd op uw unieke situatie.

Poeder verblaasinstallatie

Veenstra heeft de EPC-opdracht voor een poeder verlaadinstallatie voor zeecontainers.
Bekijk deze case

PVC beladingssysteem

Veenstra heeft de opdracht voor ontwerp en realisatie van een PVC beladingssysteem.
Bekijk deze case

Bloem beladingssysteem

Aan een Belgische klant heeft Veenstra een systeem geleverd voor het laden van bloem.
Bekijk deze case