skip to Main Content

Beladingsbalgen

Bulkbelading

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Beladingsbalg van Veenstra Technology

Een beladingsbalg is het eindstation in het bulkbeladingsproces. De balg wordt gebruikt om bulkgoederen te laden in bulkwagens, bulkschepen en silo´s. Wanneer bulkgoederen vanuit een silo in een schip, vrachtwagen of een ander transportvoertuig worden geladen, dan kan een deel van het product verloren gaan door stof dat omhoog beweegt. Dit zorgt niet alleen voor product verlies, maar ook voor vervuiling en extra reinigingskosten. Met een beladingsbalg van Veenstra Technology komt uw product zorgvuldig in de laadruimte van een voertuig of een schip terecht, zonder verspilling.

Meer informatie aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een grote keuze aan soorten en uitvoeringen beladingsbalgen;

  • Onze MODUL beladingsbalgen: Dit betreft een modulair beladingsbalgprogramma van de hoogste kwaliteit;
  • Onze VT-BBC laadbalg: een voordelige laadbalg waar alles nog in zit;
  • Onze VT-BBM handbediende laadbalg: de laadbalg voor de kleinere portemonnee;
  • Onze VT-BBE laadbalgen op maat: hoogwaardige, volledig op maat gemaakte beladingsbalgen.

We werken graag met u samen om een ​​perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften te creëren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bulkverwerking met topkwaliteit beladingsbalgen

Onze producten zorgen voor een optimaal laadproces. Vanuit onze eigen fabriek ontwikkelen en produceren wij apparatuur die uw bulkmaterialen vanuit een silo naar een vrachtwagen, trein, schip of ander vervoersmiddel kunnen transporteren. Wij produceren zelf en daarom kunnen wij rekening houden met uw specifieke eisen en indien nodig apparatuur op maat produceren. Ons portfolio op het gebied van bulkbelading bestaat onder andere uit positioneerders, mobiele beladers, fluïdisatiesystemen, airslides en beladingsbalgen. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van roerwerken, machinebouw en metaalbewerking.

Lees verder

VT-BBE maatwerk beladingsbalg

Deze topkwaliteit beladingsbalg kan geheel voor u op maat worden gemaakt. Geef aan ons door welke toevoegingen u bij uw beladingsbalg wilt, of neem contact met ons op voor advies. Onze specialisten denken graag met u mee over het implementeren van de juiste balgen voor uw laadproces.

Eigenschappen van de beladingsbalg

Onze standaard beladingsbalgen hebben een maximale capaciteit van 400 m3 per uur. Wanneer u een hogere capaciteit wenst, kunt u kiezen voor onze VT-BBE maatwerk beladingsbalgen. In overleg met u kunnen we een oplossing met een hogere capaciteit implementeren. De beladingsbalgen zijn leverbaar met elektrische of handmatige bediening. De overige specificaties zijn afhankelijk van de opties en accessoires die passen bij uw productieproces. Zo zorgt een correcte materiaalkeuze van de flexibele slang (polyurethaan, polyester of neopreen) eventueel in combinatie met RVS bekers voor een langere levensduur. Ook maakt de materiaalkeuze uw beladingsbalg meer resistent tegen slijtage, temperatuurschommelingen en weersomstandigheden. 

Heeft u interesse in een beladingsbalg?

Heeft u interesse in een beladingsbalg? Neem contact met ons op voor vragen, mogelijkheden en meer informatie. Wilt u een meer visuele voorstelling van wat wij voor uw bedrijf of branche kunnen betekenen? Voor een klant in België hebben wij een compleet beladingssysteem mogen ontwikkelen, waarin naast beladingsbalgen, ook positioneerders en fluïdisatiebodems van Veenstra zijn toegepast.

Heeft u meer nodig dan alleen een beladingsbalg? Veenstra Technology kan uw gehele laadproces optimaliseren. Bekijk hier onze oplossingen voor andere bulkbelading producten zoals airslides, mobiele beladers en positioneerders.

Hieronder kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.