skip to Main Content

‘Diversiteit in de werkzaamheden’

Medewerkers aan het woord

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Even voorstellen

Mijn naam is Rijk Korenhof. Ik ben 48 jaar en ik woon al jaren in Coevorden. Voorafgaand aan mij proffessionele carrière heb ik de AOT opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Hierdoor heb ik een brede algemene kennis van diverse aspecten binnen de techniek.

Hoelang werk je al bij Veenstra Technology?
Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Veenstra Technology en iedere dag  ga ik met plezier naar mijn werk. Ik ben erg breed inzetbaar en ik zoek graag overal een oplossing voor. Ook wanneer er buiten mijn ‘normale’ werkzaamheden, zaken geregeld moeten worden, dan zorg ik ervoor dat dit ook geregeld wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van het transport van onze producten naar het buitenland.

Wat is jouw functie bij Veenstra Technology?
Sales Support Engineer. Als Sales Support Engineer sta ik tussen mijn sales-collega’s en heb ik nauw contact met onze afdeling engineering en ook met onze klanten. Regelmatig maak ik de afspraken met klanten omtrent de productie en planning van de door hen bestelde producten. Ook stem ik de leveringen met hen af.

Wat maakt voor jou het werken bij Veenstra Technology leuk?
De diversiteit van mijn werk en de collegialiteit binnen het gehele bedrijf maakt het werken bij Veenstra Technology interessant. Daarnaast is het ook nog eens bijzonder gezellig met de collega’s onder elkaar.