skip to Main Content

Tot 1.000 liter

Top Entry Roerwerken

Hulp nodig?

E-mail ons Bel ons

Modelserie TEA1

De veelzijdige modelserie TEA1 biedt geavanceerde Top Entry roeroplossingen voor tanks tot 1.000 liter en is perfect geschikt voor diverse toepassingen zoals kleine tanks, open vaten, IBC-tanks en drumvaten. Dit innovatieve roerwerk heeft zijn waarde bewezen en wordt veelvuldig ingezet in diverse sectoren, waaronder voedingsmiddelen, chemie, coating en farmaceutica. Zijn lichtgewicht ontwerp maakt het ideaal voor mobiele mengers en bovendien kan het volledig op maat worden vervaardigd om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Download productsheet Meer informatie aanvragen

Belangrijkste eigenschappen:

  1. Homogene vloeistofmenging: de TEA1-serie is ontworpen om vloeistoffen homogeen te houden, zodat u kunt vertrouwen op consistente meng resultaten voor uw processen.
  2. Geschikt voor eenvoudig mengbare vloeistoffen: Top Entry Roerwerken zijn bij uitstek geschikt voor vloeistoffen die gemakkelijk mengbaar zijn, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn voor verschillende meng vereisten.
  3. Compact formaat: met zijn compacte formaat neemt het TEA1-roerwerk minimale ruimte in beslag in uw tank, waardoor uw productieomgeving efficiënt wordt benut.
  4. Breed toepassingsbereik: of u nu werkt met kleine tankvolumes of grotere IBC-tanks, dit roerwerk biedt uitstekende prestaties binnen het spectrum van tanks tot 1000 liter.
  5. Aanpasbare viscositeit: de roerprestaties kunnen worden afgestemd op de specifieke viscositeit van uw vloeistof, wat resulteert in optimale menging ongeacht de toepassing.
  6. Temperatuur variabiliteit: de TEA1-roerwerken zijn bestand tegen een breed temperatuurbereik variërend van -20 °C tot 150 °C, waardoor ze geschikt zijn voor zowel koele als hogere temperatuur processen.

Of het nu gaat om het mengen van ingrediënten in de voedingsmiddelenindustrie, het creëren van coatings met consistente kwaliteit, het mengen van chemische componenten of het bereiden van farmaceutische mengsels, de TEA1-serie Top Entry Roerwerken staat garant voor betrouwbare prestaties en aanpasbaarheid aan uw specifieke eisen. Investeer in de kracht van precisie en efficiëntie met de TEA1-serie voor tankvolumes tot 1000 liter.

Productspecificaties

CoatingsC3, C4, C5 of géén coating i.g.v. RVS behuizing
Oppervlakte afwerking natte delen2B afwerking of geslepen tot Ra<0,8 µm , bekleed met HALAR, PFTE, PU of rubber
RoerelementenScheefblad, propeller, waaier, dispergeerschijf, stator
Explosiebeveiliging (ATEX)Ex zone 0, 1, 2 voor gas en 20, 21 22 voor stof of non-Ex / Nobo gecertificeerd
AfdichtingenLipseal. O-ring, V-ring
RoerasØ12 - Ø50mm / L=400 - 1200mm
Motorvermogen0,12 kW - 3 kW
MontageflensØ160mm - 250mm
MaterialenRVS 304/316L, Hastelloy, (super) duplex, titanium, koolstofstaal

Meer informatie    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.